ceramicstemă naţională a Moldoveisunflower

Linia telefonică de urgență:
+36302838060
(Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar.
La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare).


Privatization

Centrul de Apel Republica Moldova Pagina Oficială Ministerul Afacerilor Externe şi Integarării Europene Turism în Moldova Investiţii în Moldova E-services Registru Chamber Airmoldova

Contacte:

Ungaria, H-1024,
Budapesta, strada Ady Endre 16

Tel.: + 36-1-336-3450
Fax: + 36-1-209-1195

E-mail: budapesta@mfa.md

Activitatea curentă a ambasadei

Corul ”Cantabile” de la Academia de Studii Economice din Chișinău și Corul de copii „Sonor” de la Liceul „N. Gogol” din Chișinău au reprezentat RM în cadrul celei de-a VIII-a ediție a Concursului Internaţional de Muzică Corală "Chorus Inside Christmas"

Corul ”Cantabile” de la Academia de Studii Economice din Chișinău și Corul de copii „Sonor” de la Liceul „N. Gogol” din Chișinău au reprezentat RM în cadrul celei de-a VIII-a ediție a Concursului Internaţional de Muzică Corală "Chorus Inside Christmas"

În perioada 14-16 decembrie 2013 Corul ”Cantabile” de la Academia de Studii Economice din Chișinău și Corul de copii „Sonor” de la Liceul „N. Gogol” din Chișinău au reprezentat Republica Moldova în cadrul celei de-a VIII-a ediție a Concursului Internaţional de Muzică Corală "Chorus Inside Christmas", care s-a desfășurat în Ungaria.

Ambele coruri au participat la categoriile Concursului de muzică polifonică dar și de muzică naţională, cu interpretarea colindelor moldovenești. Astfel, ei  au avut posibilitatea de a promova frumoasele tradiții și valori culturale naționale ale Republicii Moldova.

Cocursul mentionat a reunit formaţii corale din Italia, Ungaria, Belarus, Ucraina, Polonia, Letonia, Republica Moldova și alte state.

La eveniment au participat reprezentantii Ambasadei Republicii Moldova din Budapesta, precum si reprezentanti ai diapsorei moldovenesti din Ungaria.

De menționat, că ambele Coruri din Republica Moldova au fost premiați cu medalii de aur și de argint la diverse categorii în cadrul ediției a VIII-a a Concursului Internaţional de Muzică Corală ”Chorus Inside Christmas” 2013.

La ediţiile anterioare ale Concursului "Chorus Inside Christmas", în anul 2011 Corul "Cantabile" a obţinut Marele Premiu şi două medalii de aur, iar în anul 2012 a cucerit două medalii de argint.

Anunţuri

 • Concesionarea lucrărilor de explorare geologică a hidrocarburilor pe teritoriul Republicii Moldova, cu ulterioara lor exploatare

  1. Ambasada informează despre faptul că Ministerul Mediului al Republicii Moldova anunţă intenţia de a stabili un raport de concesiune a lucrărilor de explorare geologică a hidrocarburilor pe teritoriul Republicii Moldova. • Concursuri de privatizare a proprietății de stat a Republicii Moldova

  Ambasada informează că Agenţia Proprietăţii Publice a Republicii Moldova (APP) anunţă desfăşurarea în luna septembrie 2016 a următoarelor concursuri de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat: • Stimaţi vizitatori,

  În contextul sfintelor sărbătoriri de Paşti, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă pe data de 2 şi 9 mai 2016.

  Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria vă ureaza un Paşte Fericit!!! • Stimați vizitatori,

  în contextul sărbătoririlor de iarnă, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă în următoarea perioadă:

  - 25 - 27 decembrie 2015;
  - 1-3 ianuarie 2016;
  - 7-10 ianuarie 2015.

  Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria vă ureaza un Crăciun Fericit și un an nou plin de realizari.

  La Mulți Ani!!! • Stimati vizitatori,

  în contextul sărbătoririi în data de 27 august 2015 a zilei naţionale a Republicii Moldova, Ziua Independenţei, precum şi în data de 31 august 2015 a Sărbătorii Limba Noastră, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă în perioada 27-31 august 2015.

  Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria transmite sincere felicitări tuturor cetăţenilor Republicii Moldova.