ceramicstemă naţională a MoldoveisunflowerCentrul de Apel Republica Moldova Pagina Oficială Ministerul Afacerilor Externe şi Integarării Europene Turism în Moldova Investiţii în Moldova E-services Registru Chamber Airmoldova

Contacte:

Ungaria, H-1024,
Budapesta, strada Ady Endre 16

Tel.: + 36-1-336-3450
Fax: + 36-1-209-1195

E-mail: budapesta@mfa.md

Linia telefonică de urgență: +36302838060 (Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar. La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare).

Activitatea curentă a ambasadei

Semnarea Acordului de Cooperare între Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova și Autoritatea pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal din Ungaria

Semnarea Acordului de Cooperare între Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova și Autoritatea pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal din Ungaria

În data de 24 octombrie curent, la Budapesta, Ungaria, a avut loc vizita de lucru a dlui Eduard RĂDUCAN, Directorul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova, la invitația omologului său ungar, dl Attila PÉTERFALVI.

În cadrul vizitei, oficialii au semnat Acordul de Cooperare între Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova și Autoritatea pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal din Ungaria.

Scopul acordului interinstituțional prevede acordarea asistenței în vederea fortificării capacităților Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova, efectuarea schimburilor de experiență reciproce în domeniul protecției datelor cu caracter personal, precum și organizarea vizitelor de studiu.

În cadrul discuțiilor, Directorul RĂDUCAN a mulțumit omologului său ungar pentru sprijinul consecvent și susținerea acordată Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova, care se manifestă încă de la fondarea Centrului.

În marja evenimentului, Ambasadorul Republicii Moldova în Ungaria Oleg ȚULEA a salutat semnarea Acordului bilateral de cooperare, pledând pentru intensificarea relațiilor interinstituționale moldo-ungare.

Anunţuri

 • Concesionarea lucrărilor de explorare geologică a hidrocarburilor pe teritoriul Republicii Moldova, cu ulterioara lor exploatare

  1. Ambasada informează despre faptul că Ministerul Mediului al Republicii Moldova anunţă intenţia de a stabili un raport de concesiune a lucrărilor de explorare geologică a hidrocarburilor pe teritoriul Republicii Moldova. • Concursuri de privatizare a proprietății de stat a Republicii Moldova

  Ambasada informează că Agenţia Proprietăţii Publice a Republicii Moldova (APP) anunţă desfăşurarea în luna septembrie 2016 a următoarelor concursuri de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat: • Stimaţi vizitatori,

  În contextul sfintelor sărbătoriri de Paşti, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă pe data de 2 şi 9 mai 2016.

  Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria vă ureaza un Paşte Fericit!!! • Stimați vizitatori,

  în contextul sărbătoririlor de iarnă, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă în următoarea perioadă:

  - 25 - 27 decembrie 2015;
  - 1-3 ianuarie 2016;
  - 7-10 ianuarie 2015.

  Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria vă ureaza un Crăciun Fericit și un an nou plin de realizari.

  La Mulți Ani!!! • Stimati vizitatori,

  în contextul sărbătoririi în data de 27 august 2015 a zilei naţionale a Republicii Moldova, Ziua Independenţei, precum şi în data de 31 august 2015 a Sărbătorii Limba Noastră, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă în perioada 27-31 august 2015.

  Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria transmite sincere felicitări tuturor cetăţenilor Republicii Moldova.