ceramicstemă naţională a MoldoveisunflowerCentrul de Apel Republica Moldova Pagina Oficială Ministerul Afacerilor Externe şi Integarării Europene Turism în Moldova Investiţii în Moldova E-services Registru Chamber Airmoldova

Contacte:

Ungaria, H-1024,
Budapesta, strada Ady Endre 16

Tel.: + 36-1-336-3450
Fax: + 36-1-209-1195

E-mail: budapesta@mfa.md

Linia telefonică de urgență: +36302838060 (Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar. La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare).

Activitatea curentă a ambasadei

Întrevederea Ambasadorului Republicii Moldova în Ungaria cu Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din cadrul Adunării Naționale a Ungariei

Întrevederea Ambasadorului Republicii Moldova în Ungaria cu Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din cadrul Adunării Naționale a Ungariei

În data de 3 aprilie curent, E.S. dl Oleg ȚULEA, Ambasadorul Republicii Moldova în Ungaria, a avut o întrevedere cu Prof. Richárd HÖRCSIK, Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din cadrul Adunării Naționale a Ungariei.

În cadrul discuțiilor interlocutorii au făcut un schimb de opinii privind relațiile bilaterale moldo-ungare, situația social-politică actuală din Republica Moldova, inclusiv evoluția cooperării între Parlamentul Republicii Moldova și Adunarea Națională a Ungariei în domeniul armonizării legislației naționale la legislația UE, precum și stadiul actual al proceselor de reforme inițiate de către Guvernul Republicii Moldova, în contextul implementării prevederilor Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană.

În același context, Ambasadorul ȚULEA a subliniat că mulțumită noului format de cooperare între Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova, prin care a fost fixată o agendă comună care prevede impulsionarea procesului de reforme în contextul implementării prevederilor Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, autoritățile de la Chișinău și-au propus drept scop cel de a restabili încrederea deplină a partenerilor europeni, astfel ca Republica Moldova să-și recapete rolul de fruntaș în cadrul țărilor Parteneriatului Estic.

Anunţuri

 • Concesionarea lucrărilor de explorare geologică a hidrocarburilor pe teritoriul Republicii Moldova, cu ulterioara lor exploatare

  1. Ambasada informează despre faptul că Ministerul Mediului al Republicii Moldova anunţă intenţia de a stabili un raport de concesiune a lucrărilor de explorare geologică a hidrocarburilor pe teritoriul Republicii Moldova. • Concursuri de privatizare a proprietății de stat a Republicii Moldova

  Ambasada informează că Agenţia Proprietăţii Publice a Republicii Moldova (APP) anunţă desfăşurarea în luna septembrie 2016 a următoarelor concursuri de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat: • Stimaţi vizitatori,

  În contextul sfintelor sărbătoriri de Paşti, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă pe data de 2 şi 9 mai 2016.

  Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria vă ureaza un Paşte Fericit!!! • Stimați vizitatori,

  în contextul sărbătoririlor de iarnă, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă în următoarea perioadă:

  - 25 - 27 decembrie 2015;
  - 1-3 ianuarie 2016;
  - 7-10 ianuarie 2015.

  Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria vă ureaza un Crăciun Fericit și un an nou plin de realizari.

  La Mulți Ani!!! • Stimati vizitatori,

  în contextul sărbătoririi în data de 27 august 2015 a zilei naţionale a Republicii Moldova, Ziua Independenţei, precum şi în data de 31 august 2015 a Sărbătorii Limba Noastră, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă în perioada 27-31 august 2015.

  Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria transmite sincere felicitări tuturor cetăţenilor Republicii Moldova.