ceramicstemă naţională a Moldoveisunflower

Linia telefonică de urgență:
+36302838060
(Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar.
La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare).

Privatization

Centrul de Apel Republica Moldova Pagina Oficială Ministerul Afacerilor Externe şi Integarării Europene Turism în Moldova Investiţii în Moldova E-services Registru Chamber Airmoldova

Contacte:

Ungaria, H-1024,
Budapesta, strada Ady Endre 16

Tel.: + 36-1-336-3450
Fax: + 36-1-209-1195

E-mail: budapesta@mfa.md

Activitatea curentă a ambasadei

Ambasada Republicii Moldova în Ungaria a oferit o recepţie oficială cu ocazia marcării a 26 de ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova și 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între Republica Moldova și Republica Ungaria

Ambasada Republicii Moldova în Ungaria a oferit o recepţie oficială cu ocazia marcării a 26 de ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova și 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între Republica Moldova și Republica Ungaria

Duminică, 8 octombrie curent, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria a oferit o recepţie oficială cu ocazia marcării a 26 de ani de la proclamarea independenţei Republicii Moldova și a 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între Republica Moldova și Ungaria.

Evenimentul a fost onorat de participarea mai multor invitaţi, printre care reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe şi altor ministere, ai Corpului diplomatic acreditat în Ungaria, reprezentanţi ai organizațiilor internaționale, instituțiilor de cultură din Budapesta, membri ai comunităţii moldovenilor. Oaspeții prezenți la eveniment au avut ocazia de a savura vinuri selecte moldovenești, precum și să admire expoziția „Moldova at a glance”.

În alocuţiunea sa, Ambasadorul Oleg Țulea a subliniat semnificaţia evenimentului pentru ţara noastră, a apreciat relaţiile avansate de prietenie şi cooperare între Republica Moldova şi Ungaria, remarcând dialogul activ, în special în contextul susţinerii aspiraţiilor noastre de integrare europeană, dar şi succesele înregistrate în cadrul cooperării bilaterale pe dimensiunea politică, economică şi culturală.

În continuarea programului, invitaţii la recepţie au avut plăcuta ocazie să vizualizeze pe scena Teatrului Național din Ungaria spectacolul „Familia Tót” de autorul maghiar István Örkény, realizat de actorii Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chișinău.

Anunţuri

  • Concesionarea lucrărilor de explorare geologică a hidrocarburilor pe teritoriul Republicii Moldova, cu ulterioara lor exploatare

    1. Ambasada informează despre faptul că Ministerul Mediului al Republicii Moldova anunţă intenţia de a stabili un raport de concesiune a lucrărilor de explorare geologică a hidrocarburilor pe teritoriul Republicii Moldova.  • Concursuri de privatizare a proprietății de stat a Republicii Moldova

    Ambasada informează că Agenţia Proprietăţii Publice a Republicii Moldova (APP) anunţă desfăşurarea în luna septembrie 2016 a următoarelor concursuri de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat:  • Stimaţi vizitatori,

    În contextul sfintelor sărbătoriri de Paşti, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă pe data de 2 şi 9 mai 2016.

    Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria vă ureaza un Paşte Fericit!!!  • Stimați vizitatori,

    în contextul sărbătoririlor de iarnă, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă în următoarea perioadă:

    - 25 - 27 decembrie 2015;
    - 1-3 ianuarie 2016;
    - 7-10 ianuarie 2015.

    Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria vă ureaza un Crăciun Fericit și un an nou plin de realizari.

    La Mulți Ani!!!  • Stimati vizitatori,

    în contextul sărbătoririi în data de 27 august 2015 a zilei naţionale a Republicii Moldova, Ziua Independenţei, precum şi în data de 31 august 2015 a Sărbătorii Limba Noastră, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă în perioada 27-31 august 2015.

    Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria transmite sincere felicitări tuturor cetăţenilor Republicii Moldova.