ceramicstemă naţională a Moldoveisunflower

Linia telefonică de urgență:
+36302838060
(Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar.
La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare).

Privatization

Centrul de Apel Republica Moldova Pagina Oficială Ministerul Afacerilor Externe şi Integarării Europene Turism în Moldova Investiţii în Moldova E-services Registru Chamber Airmoldova

Contacte:

Ungaria, H-1024,
Budapesta, strada Ady Endre 16

Tel.: + 36-1-336-3450
Fax: + 36-1-209-1195

E-mail: budapesta@mfa.md

Activitatea curentă a ambasadei

Vizita de lucru a Ambasadorului Oleg Țulea în Republica Croația

Vizita de lucru a Ambasadorului Oleg Țulea în Republica Croația

Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Croația cu reședința la Budapesta, Oleg Țulea, în ziua de 7 noiembrie, a avut întrevederi cu următoarele oficialități din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Europene de la Zagreb: Amir Muharemi, ministru-adjunct al Afacerilor Externe și Europene pentru afaceri multilaterale și globale, Vice Skračić, ministru-adjunct al Afacerilor Externe și Europene pentru afaceri politice, Ivan V. Starčević, șef al Direcției generale Eurasia și Branko Zebić, șef al Direcției Parteneriatul Estic.

În cadrul discuţiilor a fost evaluat stadiul actual și perspectivele cooperării moldo-croate, o atenție deosebită fiind acordată colaborării și susținerii reciproce în cadrul organizațiilor internaționale și regionale. În particular, a fost solicitat sprijinul Croației pentru candidatura Republicii Moldova la funcția de director general al Centrului de aplicare a legii din Europa de Sud-Est (SELEC).

Diplomatul moldovean a relatat despre prioritățile conducerii de la Chișinău de modernizare a țării, procesul de implementare a reformelor și a prevederilor Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană. De asemenea, părțile au discutat despre apropiatul Summit al Parteneriatului Estic (PaE) de la Bruxelles din 24 noiembrie curent. În contextul prezentării viziunii Republicii Moldova asupra perspectivelor PaE, a fost efectuat un schimb de opinii privind modalităţile de dezvoltare a acestui parteneriat.

Anunţuri

 • Concesionarea lucrărilor de explorare geologică a hidrocarburilor pe teritoriul Republicii Moldova, cu ulterioara lor exploatare

  1. Ambasada informează despre faptul că Ministerul Mediului al Republicii Moldova anunţă intenţia de a stabili un raport de concesiune a lucrărilor de explorare geologică a hidrocarburilor pe teritoriul Republicii Moldova. • Concursuri de privatizare a proprietății de stat a Republicii Moldova

  Ambasada informează că Agenţia Proprietăţii Publice a Republicii Moldova (APP) anunţă desfăşurarea în luna septembrie 2016 a următoarelor concursuri de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat: • Stimaţi vizitatori,

  În contextul sfintelor sărbătoriri de Paşti, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă pe data de 2 şi 9 mai 2016.

  Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria vă ureaza un Paşte Fericit!!! • Stimați vizitatori,

  în contextul sărbătoririlor de iarnă, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă în următoarea perioadă:

  - 25 - 27 decembrie 2015;
  - 1-3 ianuarie 2016;
  - 7-10 ianuarie 2015.

  Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria vă ureaza un Crăciun Fericit și un an nou plin de realizari.

  La Mulți Ani!!! • Stimati vizitatori,

  în contextul sărbătoririi în data de 27 august 2015 a zilei naţionale a Republicii Moldova, Ziua Independenţei, precum şi în data de 31 august 2015 a Sărbătorii Limba Noastră, vă informăm că Ambasada Republicii Moldova în Ungaria va fi închisă în perioada 27-31 august 2015.

  Profitând de acest prilej, Ambasada Republicii Moldova în Ungaria transmite sincere felicitări tuturor cetăţenilor Republicii Moldova.