ceramicstemă naţională a Moldoveisunflower

ANUNŢ !

SERVICIILE CONSULARE SE ACORDĂ
CU EFECTUAREA PROGRAMĂRI PREALABILE LA
NR. DE TEL.: + 36 1 336 3450.

FIGYELEM !

A KONZULI SZOLGÁLTATÁSOK
IGÉNYBEVÉTELE ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS ALAPJÁN TÖRTÉNIK A
+ 36 1 336 3450 TEL. SZÁMON.

Vize

Valabilitatea vizei, numărul de călătorii, perioada de şedere şi taxele consulare

Valabilitatea oricărei vize nu poate depăşi un an. Durata şederii pe teritoriul Republicii Moldova în baza unei vize nu poate depăşi 90 de zile timp de 6 luni.

Un cetăţean străin care deţine o viză pentru o singură călătorie poate intra o singură dată pe teritoriul Republicii Moldova, şedea în ţară pe perioada indicată în viză, şi apoi să părăsească Republica Moldova.

Un cetăţean străin care deţine o viză pentru călătorie dublă poate intra de două ori pe teritoriul Republicii Moldova, şedea în ţară de fiecare dată pe perioada indicată în viză, părăsind apoi Republica Moldova.

Un cetăţean străin care deţine o viză pentru călătorii multiple poate intra de mai multe ori pe perioada valabilităţii vizei, şedea în ţară de fiecare dată nu mai mult de 90 zile, părăsind apoi Republica Moldova.

Dacă viza nu a fost utilizată în perioada valabilităţii, aceasta nu se supune prelungirii. În asemenea cazuri taxele consulare nu sunt returnate şi se obţine o nouă viză.

Taxa consulară pentru viză depinde de durata perfectării acesteia, locul eliberării, scopul călătoriei şi categoria de persoane şi se percepe în conformitate cu Ordonanţa Guvernului Republicii Moldova nr.1 din 26 septembrie 2000 cu privire la cuantumul taxelor consulare.

Contactaţi cea mai apropiată misiune diplomatică sau consulară a Republicii Moldova pentru detalii.